חזרה לכל המדורים

סושי חצילים עם גבינה מתובלת ותפוחי עץ

סושי חצילים עם גבינה מתובלת ותפוחי עץ

אני עובד עם מה שיש. כמעט סופ"ש וסלסלת הירקות התרוקנה. נשאר חציל בינוני ותפוח ירוק. במקרר חצי גביע גבינה וכמה פירורי כנענית... פתאום הכל התחבר ביחד.. אני מניח שזה היה צפוי - בן אדם בפינה הוא הכי יצירתי :)

מתכון בוידאו כאן...

גלילת חצילים

את החציל פורסים לאורכו - פרוסות דקות אך לא כאלה שיקרעו בקלות. מטגנים עד הזהבה, סופגים את השמן ונותנים לחציל להתקרר מעט. תערובת הגבינה צריכה להיות קשה אך שאפשר למרוח אותה מבלי להזיק לחציל. מסדרים את הפרוסות על מחצלת סושי כך שאחת יושבת על הקצה של קודמתה. מורחים בעדינות את תערובת הגבינה, מסדרים רצועות תפוחי עץ (גזר, מלפפון מה שבא לכם) לרוחב ומגלגלים בעדינות. רצוי להכניס למקרר לשעה לפני שפורסים. מגישים על רבעי פיתה בגריל עם מעט בלסמיקו די מודנה (אם היה לי...)

סושי חצילים וגבינה

הפתעתי את עצמי ! זה באמת אחד הדברים המעניינים שאכלתי בזמן האחרון...

בתאבון :)

דרגו ושתפו: 
ממוצע: 3.7 (הצבעות: 3)
ניתן לדרג את התוכן.

הוסף תגובה חדשה

עורך טקסט מתקדם

  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.

עורך טקסט פשוט

  • כתובות דפי אינטרנט וכתובות דוא"ל הופכות אוטומטית לקישורים.
  • מעבר שורות ופסקאות מתבצע אוטומטית.
  • תגיות HTML מותרות: <a> <em> <strong> <cite> <blockquote> <code> <ul> <ol> <li> <dl> <dt> <dd>
נא להתאזר בסבלנות עד שהמערכת תאשר את התגובה.